Onze wijnen

VIN DE GOFFIN

Vanuit de drie aangeplante druivensoorten maakten we in 2019 onze eerste twee wijnen. Een “Chardonnay” en een “Blanc de Noirs” van Pinot Noir en Pinot Meunier.

In 2020 werd er gekozen om de Chardonnay opnieuw apart te verwerken en van de twee blauwe druivensoorten een rosé wijn te maken.

Al onze druiven zijn handgeplukt en gesorteerd, vinificatie vindt plaatst in onze eigen kelder. Zo streven we naar de beste kwaliteit!

Appelschuimwijn

€9,50

Een sprankelende appelwijn uit Alt-Hoeselt. Gemaakt van eigen appels. Lekker als aperitief en ideaal om een fijne gelegenheid te vieren. Door de beperkte oplage kan je genieten van een uniek streekproduct.

Rosé 2020 (uitverkocht!)

Dit is de eerste rosé wijn van de familie Goffin. Deze wijn is een blend van 50% Pinot Noir en 50% Pinot Meunier druiven. Laat je verrassen door zijn prachtige lichtroze kleur en fijne aroma’s. Ideaal op een zonnig terrasje!

€ 12,00 (uitverkocht)

Chardonnay 2020 (uitverkocht!)

Witte wijn, gemaakt van 100% Chardonnay druiven, smaakt friszuur met fijne aroma’s. Deze wijn is het resultaat van vele uren werk en passie van de wijnbouwers. Lekker te combineren bij asperges, fijne visgerechten of een lekker hapje.

€ 12,00 (uitverkocht)

Alle wijnen zijn beschikbaar met of zonder cadeauverpakking:
-Enkele cadeauverpakking +€1.00
-Dubbele cadeauverpakking +€2.00
-Drievoudige cadeauverpakking +€3.00

%d bloggers liken dit: