Onze wijnen

VIN DE GOFFIN

Al onze druiven zijn handgeplukt en gesorteerd, vinificatie vindt plaatst in onze eigen kelder. Zo streven we naar de beste kwaliteit!

Cuvée Guillaume

Cuvée Guillaume is een droge wijn, gemaakt van 100 procent chardonnay druiven. De druiven worden geteeld op het oudste perceel dat we bewerken. De naam Guillaume is een verwijzing naar “Willy” de oudere broer van Antoine. Deze friszure wijn met lage restsuikers is zeer lekker bij een vis- of wit vlees gerecht. De familie Goffin doet haar best om met respect voor mens en milieu lekkere wijnen te produceren.

€ 12,00

Cuvée Antoine

Cuvée Antoine is een halfdroge wijn gemaakt van 100 procent chardonnay druiven. De druiven worden geteeld op het perceel waar Antoine Goffin zijn hele leven de boerenstiel uitoefende. Eerst met paard en kar, later met de kleine rode tractor die vandaag nog gebruikt wordt op het bedrijf. De mooie balans tussen zuren en restsuikers zorgt voor een aangename volle smaak. Geniet ervan als aperitief of bij de maaltijd. De familie Goffin doet haar best om met respect voor mens en milieu lekkere wijnen te produceren.

€ 12,00

Appelschuimwijn

€ 9,50

Een sprankelende appelwijn uit Alt-Hoeselt. Gemaakt van eigen appels. Lekker als aperitief en ideaal om een fijne gelegenheid te vieren. Door de beperkte oplage kan je genieten van een uniek streekproduct.

Alle wijnen zijn beschikbaar met of zonder cadeauverpakking:
-Enkele cadeauverpakking +€1.00
-Dubbele cadeauverpakking +€2.00
-Drievoudige cadeauverpakking +€3.00

%d bloggers liken dit: